Nitro-Tech ® Hardcore Pro Series ™ е научно разработен суроватъчен протеин на прах, предназначен за напреднали спортисти и културисти, които искат да поддържат високо протеинова диета и бързо да изграждят мускули!

Искате да знаете как работи?

В продължение на 6 седмици 36 спортисти с най-малко три години опит са изпробвали този продукт. Резултатите от изследванията са показали, че основните съставки на тази модерна формула суроватъчен протеин на прах са се оказали наистина надеждни при изграждането на мускули - 73% повече мускули са били изградени, в сравнение с тези спортисти, които са използвали обикновен суроватъчен протеин на прах. Освен това, участниците, използващи Nitro-Tech ® Hardcore Pro Series ™ са се почувствали два пъти по силни в сравнение с останалите спортисти.

Сега можете да получите повече протеин във всяка вкусна доза Nitro-Tech ® Hardcore Pro Series ™ !

Няма съмнение, че Nitro-Tech ® Hardcore Pro Series ™ е перфектният избор за суроватъчен протеин на прах за всички спортисти и културисти като Вас, които искат да поддържат високопротеинова диета, да напомпат мускулите си и да се почувстват по-силни!

• Nitro-Tech ® Hardcore Pro Series ™ има 25% повече протеин в една доза, отколкото предходния Nitro-Tech. Така че можете да получите повече протеин във всяка вкусна доза от този невероятен суроватъчен протеин!

• Компонентът в суроватъчния протеин Nitro-Tech ® Hardcore Pro Series ™ осигурява единайсет грама левцин и 13 гр. допълнителни BCAAs с всяка дневна доза - ВСАА са градивните елементи на мускулите!

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Начин на употреба:

Добавете към 1 до 2 порции (1 до 2 лъжички) от Nitro-Tech ® Hardcore Pro Series 4 до 8 унции (120-340 мл.) студена вода или обезмаслено мляко и разбъркайте. За максимални резултати, консумирайте две порции Nitro-Tech ® Hardcore Pro Series 3 пъти дневно в продължение на минимум 6 седмици.