HydraDry работи чрез елиминиране на излишната вода и подпухналостта на тялото.
Този продукт е така проектиран, че само за 14 дни Вие ще почувствате неговото дейстие. Забравете веднъж за винаги неприятните отоци под очите, подпухналостта и некомфорта от отекли глезени, колене, ръце.


HydraDry съдържа Taraxacum (екстракт от листа от глухарчета), известен със способността си за премахване на подкожната вода. Листата на глухарчето са богат източник на калий, което е интересно, защото те се използват заради диуретичното им действие. Това прави глухарчето единственият естествен диуретик, който запазва калия, въпреки че диуретичното му действие е доста различно от това на фармацевтичните лекарства.

За разлика от много други диуретици, които предизвикват загуба на калий, листата на глухарчето са богати на калий. Поради въздействието му като диуретик, глухарчето спомага за облекчаване на задържане на течности при предменструален синдром (ПМС) и противодейства на задържане на урина при инфекции в пикочния мехур. Чрез увеличаване на нивата на калий, глухарчето действа за облекчаване на мускулни спазми и вечерни крампи на краката.

HydraDry поддържа електролитния баланс, което е от съществено значение, когато имаме освобождаване на вода от организма. HydraDry се характеризира с високи нива на калий, калций и магнезий, благодарение, на които регулира електролитния баланс. Добавен е и Витамин В6 (пиридоксин) широко известен с това, че  ефективно се включва в борбата с отоците.

Зеленият чай (95% екстракт) е силен диуретик и е използван за намаляване на водата в организма в продължение на векове. Зеленият чай освен силен диуретик е и мощен антиоксидант поради голямото съдържание на полифеноли. Действието му се изразява в това, че пречиства организма от натрупани токсини, предпазва от инфаркт, прави кръвоносните съдове по-еластични, намалява лошия холестерол, пречиства организма при употреба на никотин и алкохол.

Екстрактът от Хвощ е с високо съдържание на силициев двуокис и е една от най-ефективните билки използвани за намаляване на водата. Традиционно, растението се използва като диуретик,  както и при лечението на пикочо-половата и дихателна система, артрит, язва и кървене. Хвощът  е бил използван и  в козметиката като стягащо средство за спиране на кървенето и за по-бързото зарастване на раните.

ALLMAX Ви представя добавката от своята Pro Series HydraDry, притежаваща най-богатата матрица от съставки, гарантиращи Ви незабавни резултати.

HydraDry е продукт, пригоден специално за нуждите на активно спортуващите.

Изпробвайте HydraDry и се освободете от излишната вода и неприятното подуване веднъж завинаги

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

УПОТРЕБА:
За възрастни: Приемайте 3 таблетки 2 пъти дневно в продължение на 14 дни. Вземете първата доза сутрин, а втората - вечер.