Amix Lipotropic Fat Burner включва 9 основни съставки, които могат да Ви помогнат бързо да стопите килограмите и калориите без употреба на вредни вещества. Съдържа L-карнитин, холин, инозитол, бетаин, метионин, таурин, CLA(свързана линоленова киселина), HCA(хидроксилимонена киселина) и витамин B6.

L-карнитин участва в метаболизма на въглехидратите и белтъчините и в пренасянето на мазнините до митохондриите. L- карнитинът се използва за сила ,енергия и издръжливост. Има свойството да намалява образуването на млечна киселина в мускулите т.е. мускулната треска.

Холин (Витамин B4)е необходим за добрата памет, за умственото развитие, задарвето на сърдечносъдовата система и ограничаването на възполителните процеси. Холинът е водоразтворим елемент,който се получава от жълтъка и се намира в големи количества в мозъка, яйчния жълтък, черния дроб, бъбреците и сърдечния мускул. Както и в растенията :зеле, соя, спанак.

Инозитол(Витамин B8) е водоразтворим витамин , който се съдържа в черния дроб, говежди мозък и сърце,бирена мая, пъпеш , стафиди, грейпфрут.Необходим е за правилното формиране на клетъчните мембрани в организма, той намалява нивата на холестерола и триглицеридите. Витамина отговаря за доброто функциониране на нервнта система , съня.

Бетаин е витамин произлизащ от холина. Участва в очистителните процеси на черния дроб, далака, жлъчката и в образуването на червените кръвни клетки. Бетаинът се спомага за детоксикацията на организма.

Метионин е незаменима аминокиселина, която пречи на мастана дегенерация и увреждания на черния дроб, предпазва от затруднено кръвообръщение на мозъка , сърцето и бъбреците. Той има антисклеротично действие.

Таурин е незаменима аминокиселина ,която съдържа сяра. Тя е съставна част на жлъчните соли. Той може да бъде открит в ретината на окото като защитен пигмент,сърдечния мускул, централната нервна система, белите кръвни телца и скелетните мускули . Тауринът помага за нарастването на мускулите и силата .

CLA (свързана линоленова киселина) е изомер на линолова киселина. Тя редуцира телестните мазнини , намалява високите нива на глюкоза в тялото.

HCA(хидроксилимонена киселина) е намесва в метаболизма на мазнините и блокира чернодробната ензимно-цитрат лиаза. Този чернодробен ензим има за задача да превръща въглехидратите в мастни киселини .

Витамин B6 спомага за функционирането на хранисмилателната , имунна, мускулна и нервна система, функционирането на мозъка, производството на хормоните серотонин и норепинефрин.

Липотропните вещества представляват категория от фактори, играещи важна роля в процеса на оползотворяване на мазнините в тялото.

Amix Lipotropic Fat Burner действа синергично чрез увеличаване нивата на енергия в организма, повишаване на метаболизма и способността за изгаряне на мазнини посредством техния пренос и премахване.


Предимства на Amix Lipotropic Fat Burner:

• Насърчава извличането на максимума от тренировъчния процес
• Поддържа заравето на сърцето , кожата , черния дроб
• Поддържа здравословни нива на холестерола и кръвното намягане
• Активно стимулира процеса на изгаряне на мазнини в организма
• Поддържа здравето на сърдечносъдовата система

 Дневен прием на Amix Lipotropic Fat Burner:

Приемайте 6 капсули на ден препоръчително около 30-60 минути преди физическо натоварване. Да се консумира с голямо количество вода.
Хранителна добавка .
Тя не може да бъде заместител на разнообразното хранене.