MUSCLEPRIME ускорява вътреклетъчната енергетика, която отговаря на биохимичните и физиологичните реакции от интензивна тренировка, докато снабдява тялото с коктейл от анаболни съставки за попълване на загубените електролити. MUSCLEPRIME е един от най-сериозните пред-тренировъчни продукти на пазара.

MusclePrime ще трансформира вашата тренировка в АНАБОЛНО изживяване!

Подобрен от скорошни изследвания от университети, Muscle Prime ™ е най-ефективната комбинация от анаболни хранителни съставки. Съчетано със способността си да подобрява активността по време на тренировка, Muscle Prime е готов да подобри Вашата концентрация и сила по време на най-тежките и изтощителни тренировки.

Всеки път, когато стъпите във фитнеса, нямате време да правите грешки.
Muscle Prime осигурява идеалната смес от патентовани, активни съставки, които правят вашите тренировки невероятни и буквално зареждат Вашите мускули за мощна анаболна фаза след тренировка.

С Muscle Prime всяка тренировка е ефективно заредена за прекомерно количество енергия и издръжливост. Наслаждавайте се на плътни, напомпани и твърди като къмък мускули Извлечете ползата от повече серии и повторения, докато насища мускулите Ви със специално съотношение на 8 незаменими аминокиселини, необходими за анаболен растеж.