Iso Plus  1

Iso Plus

39.00 лв.
каталожен №: 12278-PRAY

Тялото ви ще бъде в топ форма, като започнете да пиете Iso Plus.
Тази напитка е изотонична на прах и се препоръчва да се разтваря в хладка вода. Този тип напитки се използват за намаляване на жаждата и доставянето на необходимите микроелементи става много по-бързо от нормалното. Минералите възстановяват електролитния баланс на тялото и допринасят за нормалната работа на мускулните клетки.
Ако трябва тази изотонична напитка да бъде сравнена с друга от този род, ISoPlus има в състава си добавени съставки, като L-карнитин и L-глутамин, които дават на тялото достатъчно енергия, за да може да се справите с продължителната и тежка тренировка. Добавения L-карнитин ни осигурява разграждане на мазнините, при което доставя енергия на тялото чрез тяхното топене.
Добре е да се взима от хора, които има много голяма физическата активност или от високо-интензивни спортисти.
Дозировка: 17.5гр.
Употреба:
Препоръчително е да се взима преди тренировката или тежката физическа активност. Дозата се разтваря между 200-300мл. вода. Да се разбие добре и да се приеме веднага след приготвянето.

Марка Olimp
Категория Предтренировъчни
Разфасовка 1.5 кг.
Напиши коментар
добавки dobavkite.bg

Условия

Условия за онлайн мазаруване по смисъла на Закона за защита на потребителите.

Политика на фирмата

Условия и обща политика на оналйн магазин за хранителни добавки dobavkite.bg.

Доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50.00 лв. За доставка на хранителни добавки от електронният ни магазин, dobavkite.bg използва услугите на куриерска фирма "Лео Експрес".

Фитнес упржнения

Видео клипове на интересни упражнения за фитнес тренировки.

Подобни Предтренировъчни