BCAA XPLODE 1
BCAA XPLODE 2

BCAA XPLODE

69.00 лв.
каталожен №: 10027-AMZE

Този продукт ни набавя 6гр. BCAA (незаменими аминокиселини) в допълнение с Л-глутамин, има го в няколко уникални и незаменими по рода си вкусове. Продукта е силно микронизиран, а това само по себе си дава възможност за много качествена форма на разтваряне и по-бързо усвояване.
Абсолютно всяка една от дозите дава на мускулните клетки 6гр. лабораторно пречистени три верижно-разклонени аминокиселини (л-левцин, л-изолевцин и л-валин) и 1гр. фармацевтично чист л-глутамин. Незаменимите BCAA са основната съставка на мускулните клетки, изграждащи почти 40% от сухото им тегло! Аминокиселините веднага се усвояват от кръвния поток, защото те не участват при функцията на храносмилането, за разлика от протеините, които се набавят с храненето. След, като се приемат толкова бързо се усвояват, че веднага получавате съставки с високо качество за изграждане на мускулите ви. Когато има по-големи количества от тези аминокиселини, тогава анаболните процеси в тялото се засилват повече, което дава възможност за по-бързо възстановяване и покачване на мускулна маса.
Продукта е не само изграждаща субстанция за мускулните клетки, ако също се направи прием преди физическата активност ще предпази мускулните клетки от активация на катаболните процеси. Катаболизъм е налице най-вече при строги и стриктни ниско въглехидратни диети, когато клетките не могат да си доставят достатъчно енергия. Взимате ли нуждата доза преди тренировката ще премахнете активирането на катаболизма, защото тялото може да го използва, като източник на енергия. Ако приемате тези аминокиселини по-време на тренировка, това може значително да премахне част от умората, която изпитвате. За да се засили антикатаболения ефект на препарата, неговия състав е допълнен с подходящо количество Л-глутамин, която е заедно с аминокиселините с разклонена верига е другата най-важната аминокиселина, която изгражда мускулите.
ВСАА Xplode е създаден в уникално съотношение, за да може да действа максимално добре.
Препоръчва се на хора, които искат да повишат резултатите си по-време на тренировка, по-лесно развитие на сила, мускулна маса и обем.
Дозировка:10гр.
Употреба:
1 доза (10 гр. = 1 мерителна лъжица или две нормално пълни супени лъжици разтворени в 200 мл. вода),от един до два пъти за деня. Когато ще тренирате (преди и след тренировъчната дейност),през почивните дни (сутрин преди прием на храна и преди лягане).

Марка Olimp
Категория Аминокиселини
Разфасовка 500гр.
Напиши коментар
добавки dobavkite.bg

Условия

Условия за онлайн мазаруване по смисъла на Закона за защита на потребителите.

Политика на фирмата

Условия и обща политика на оналйн магазин за хранителни добавки dobavkite.bg.

Доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50.00 лв. За доставка на хранителни добавки от електронният ни магазин, dobavkite.bg използва услугите на куриерска фирма "Лео Експрес".

Фитнес упржнения

Видео клипове на интересни упражнения за фитнес тренировки.

Подобни Аминокиселини