BCAA MEGA CAPS 1
BCAA MEGA CAPS 2

BCAA MEGA CAPS

75.00 лв.
каталожен №: 10034-AMKK


Всяка капсула има в състава си 1100 мг л-изолевцин, л-валин и л-левцин. Незаменимите аминокиселини са екзогенни съставки, което означава, че те не се усвояват в тялото и трябва да бъдат набавени с храната. Изграждат 35-40% от мускулния протеин и са от голяма важност, тъй като набавят енергия и, същевременно, защитават мускулите от активиране на катаболните процеси. Известно е, че засилват топенето на подкожните мазнини и влизат в метаболизма на приетите въглехидрати, като ги съсредоточават в процеса на топене, демек не се запазват в мастните депа. Имат най-голяма полза по време и след интензивна тренировка и по време на диета, тъй като съхраняват аминокиселините и гликогена в мускулите и подобряват азотния баланс в организма.
Предназначение:
Използва се, като продукт за премахване на катаболизма през времето на вашата физическа активност и след тренировка и през период в, които се пазят ниско въглехидратни диети. Увеличава издръжливостта и силата по време на тренировка, допринася за по-бързо разграждане на мазнините.
Дозировка:3кап.
Употреба:
1 доза 2-3 на ден /преди, след тренировката и преди сън/.

Марка Olimp
Категория Аминокиселини
Разфасовка 300 капсули
Напиши коментар
добавки dobavkite.bg

Условия

Условия за онлайн мазаруване по смисъла на Закона за защита на потребителите.

Политика на фирмата

Условия и обща политика на оналйн магазин за хранителни добавки dobavkite.bg.

Доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50.00 лв. За доставка на хранителни добавки от електронният ни магазин, dobavkite.bg използва услугите на куриерска фирма "Лео Експрес".

Фитнес упржнения

Видео клипове на интересни упражнения за фитнес тренировки.

Подобни Аминокиселини