AAKG 1250 EXTREME 1
AAKG 1250 EXTREME 2
AAKG 1250 EXTREME 3

AAKG 1250 EXTREME

110.00 лв.
каталожен №: 10014-NACT

За продукта:
1250 милиграма Аргинин под формата на Аргинин алфа-кетоглутарат (AAKG) при всяка от капсулите.
AAKG увеличава развитието на капацитета от сила в мускулните клетки, подобрява растежа и се придобива по-голяма плътност. Аргинин е от активните съставки на мускулния протеин. Действието на Аргинин се изразява в усъвършенстван приток на кислород и хранителни съставки към мускулите в тялото и активира действие на липолиза и термо генеза в мастните клетки, вследствие на което мастните клетки влизат като източник на енергия за тялото. Лабораторните тестове и изследванията, правени върху хора с голяма физическа активност, консумирали 2 г Аргинин в продължение на 5 седмици, доказва се значително засилване на производство на хормона на растежа, който не само засилва усвояването на протеин в клетъчната мускулатура, но и стимулира нарастването на техния брои. Въпреки големите положителни ефекти при активни спортисти, Аргинин алфа-кетоглутарат дава и много други неща в здравословна насока - регулира високо кръвно налягане, разширявайки кръвоносните съдове и стимулирането на притока на кръв към мускулните клетки, неутрализира амоняка, който се произвежда от разграждането на аминокиселините, премахва свободните радикали, засилва имунната защита на организма и подобрява сексуалната активност.
Предназначение:
Използват го активни спортисти за по-добро помпене на мускулите както по време на тренировка, заради него виждаме във фитнес центровете хора с по-изпъкнали кръвоносни съдове и изглеждат по-твърди от нормалното. Подходящ за употреба и от активни хора, целящи да подобрят своето физическо здраве и кондиция.
Дозировка: 1капсула
Начин на прием:
От 2 до 3 капсули на ден /преди, след тренировка и преди сън/.

Марка Olimp
Категория Аминокиселини
Разфасовка 300 капсули
Напиши коментар
добавки dobavkite.bg

Условия

Условия за онлайн мазаруване по смисъла на Закона за защита на потребителите.

Политика на фирмата

Условия и обща политика на оналйн магазин за хранителни добавки dobavkite.bg.

Доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50.00 лв. За доставка на хранителни добавки от електронният ни магазин, dobavkite.bg използва услугите на куриерска фирма "Лео Експрес".

Фитнес упржнения

Видео клипове на интересни упражнения за фитнес тренировки.

Подобни Аминокиселини