MEGA STRONG PROTEIN 1
MEGA STRONG PROTEIN 2
MEGA STRONG PROTEIN 3
промоция

MEGA STRONG PROTEIN

167.00 лв. 135.00 лв.
каталожен №: 10004-PRDE

Новият продукт от хард серията DOMINATOR на Olimp.
MEGA STRONG PROTEIN налага най-съвременните тенденции във връзка с качеството и ефекта на функциониране при добавките с високо съдържание на протеин.
MEGA STRONG PROTEIN - протеин за хора занимаващите се по целенасочено в даден спорт и дори за професионалисти!
Уникалната SLOW MO-PRO ™ комбинация обхваща повечето източници на протеин, използвани до момента, подбрани от най-добрите специалисти в този бранш.
Елитният високо протеинов продукт осигурява пик в анаболитните процеси на мускулни белтъци за период по-голям от 5 ч. от периода в които стартира неговото ползване.
Всичко това става благодарение на незаменимата матрица от 6 различни източници на важни белтъчини, осигуряващи цялото насищане на кръвта с най-нужния профил от аминокиселини. Богатата комбинация и незаменим вкус с уникален аромат, предлагани от MEGA STRONG отговаря на високите изисквания и на най-големите и взискателни професионални спортисти.
Богатия и подбран състав на този матричен протеин се базира на 6-те най-високо подбрани източници на високо-белтъчни протеини: мицеларен казеин, суроватъчен концентрат, суроватъчен изолат и суроватъчен хидролизат, яйчен албумин и глутаминови пептиди. Всичко това става чрез добавяне на фармацевтичен л-глутамин в най-чистата му форма,
който веднага от периода на консумация представлява най-добра протекция срещу активиране на катаболните процеси на мускулите в човешкото тяло.
Нужното време за усвояването на аминокиселини, от високо-белтъчен хидролизат e около половин час след приема. Тя е последвана почти веднага от усвояването на аминокиселини, излизащи от суроватъчния концентрат и суроватъчен изолат, които нанасят силна експлозия на аминокиселини в кръвта, което осигурява постоянно засилване на анаболитните процеси на най-голямо равнище. 90 мин. от момента на приемане на суроватката MEGA STRONG, в кръвта и нейния поток се активират аминокиселиния профил на най-високо качествения яйчен белтък – албумин, глутаминови пептиди и мицеларен казеин.
Тези 3 активни съставки в продукта на протеини имат много по-голямо време за преработка, което в случая на казеина е по-голямо от 5 ч., което доказва, че са отличени анаболни средства, с много изразен антикатаболен ефект. Дават гаранция на високо ниво на най-важните аминокиселини в кръвния поток, плюс л-глутамин, когато всички останали източници на протеин вече са абсорбирани.
Нужно време за взимане на протеина:
Заради невероятния структурен състав STRONG PROTEIN е универсален протеин и може да бъде използван по всяко едно време, когато решите, че имате нужда. Пригоден е за след тренировка с цел запълване на протеиновите липси, заради това, че има наличие на елементарно смилаем хидролизат и компонент изолат на суроватъчен протеин и лабораторно чист л-глутамин, което ще набави бързо усвояване от кръвта. Този ефект ефективно се разширява от бавно усвояващият се чист яйчен белтък, глутаминови пептиди и мицеларен казеин. MEGA STRONG PROTEIN ™ е също един отличен избор непосредствено преди сън или като заместител на хранене.
Предназначение:
Протеинът е с предназначение за всички хора с голяма нужда от висококачествени протеини. Препоръчва се на хора, които искат растежа на мускулите да става по-ефикасно и бързо, за увеличаване на силата и по-голям процент чиста мускулна маса.
За да се достигне развитие на колкото се може повече мускулна маса, се препоръчва след тренировъчната дейност MEGA STRONG да се съчетае с друг вид продукт,в които преобладава въглехидрат - CARBONOX.
Невероятно действие преди тренировката ще се получи, ако се приема с продукта ARGI POWER, AAKG или препарати, повишаващи тестостероновите нива (TRIBUSTERON 90).
По време на пред състезателен период за да се постигнете намаляване на мастната тъкан, се препоръчва MEGA STRONG PROTEIN ™ да се комбинира заедно с термогенни продукти (THERMO STIM®, THERMO SPEED EXTREME ™ или THERM LINE II ®).
Доза: 40 г
Начин на употреба:
2-3 дози дневно - сутрин, преди тренировка, вечер преди сън. Добавете 1 порция /40 г = 3,5 мерителни лъжици/ към 150 мл вода или мляко

Марка Olimp
Категория Протеини
Разфасовка 2.2 кг.
Напиши коментар
добавки dobavkite.bg

Условия

Условия за онлайн мазаруване по смисъла на Закона за защита на потребителите.

Политика на фирмата

Условия и обща политика на оналйн магазин за хранителни добавки dobavkite.bg.

Доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50.00 лв. За доставка на хранителни добавки от електронният ни магазин, dobavkite.bg използва услугите на куриерска фирма "Лео Експрес".

Фитнес упржнения

Видео клипове на интересни упражнения за фитнес тренировки.

Подобни Протеини